ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

O ιστότοπος www.suzannescrochet.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης χειροποίητων προϊόντων κυρίως τσαντών, κοσμημάτων και αξεσουάρ.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το παρόν αποτελεί ένα συμφωνητικό μεταξύ των πελατών ή επισκεπτών ή χρηστών του παραπάνω ιστότοπου και της επιχείρησής μας. Οι παρακάτω όροι θα εφαρμόζονται από κάθε χρήστη, που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παραπάνω ηλεκτρονικού καταστήματος με το σήμα «Suzanne’s Crochet» με την ηλεκτρονική διεύθυνση www.suzannescrochet.gr.

Όποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς καλύτερα να μην κάνει χρήση αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος και καμία συναλλαγή με αυτό. Η επιχείρησή μας έχει το δικαίωμα, όποτε κρίνει αναγκαίο να τροποποιεί αυτούς τους όρους, αφού πρώτα όμως ενημερώνει τους χρήστες μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος, για τις αλλαγές αυτές.

Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις χρήσεις, που περιλαμβάνονται στο παρόν και διαμορφώνουν τις σχέσεις συναλλαγής των χρηστών, πελατών, επισκεπτών και της επιχείρησης διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και αν προκύψουν διαφορές μεταξύ τους θα επιλυθούν στα Δικαστήρια της Αθήνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

H πληροφορίες, που δίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας, όσο αφορά τα προϊόντα μας, την ταυτότητα της επιχείρησης μας αλλά και των πραγματοποιούμενων, μέσω αυτού, συναλλαγών δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθούμε να είναι πάντα άρτιες και έγκυρες.

Λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι μπορεί λόγω της φύσης του καταστήματος να υπάρχουν αστοχίες στην έγκυρη ενημέρωση του συστήματος, παρά την προσπάθεια της επιχείρησης για την αποφυγή αυτών, δεν μπορεί να αποκλεισθεί η περίπτωση σφάλματος.

Σε περίπτωση, που κάποιο προϊόν παρουσιάζει κάποια εσφαλμένη πληροφορία στις ιδιότητες ή στην τιμή του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του, επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 6907825878 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@suzannescrochet.gr

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Ο παρών ιστότοπος, καθώς και όλα όσα σχετίζονται με αυτόν όπως εμπορικά σήματα, διακριτικά τίτλων, εικόνες, φωτογραφίες, σχέδια, γραφικά, κείμενα και άλλα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησής και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου. Επίσης η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση,

διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο έπειτα από προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησής μας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα «Suzanne’s Crochet» είναι αποκλειστικά σήματα της επιχείρησής μας και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Κάθε πώληση μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος γίνεται και ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά χωρίς τη φυσική παρουσία των δύο πλευρών. Ο χρήστης επιλέγει το προϊόν, που θέλει να αγοράσει και το « τοποθετεί » στο «καλάθι των αγορών» του.

Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει ελεύθερα τις αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας είτε είναι εγγεγραμμένος είτε όχι. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποδεχτεί τους όρους χρήσης της επιχείρησης και να επιβεβαιώσει την παραγγελία του. Ακολουθεί ένα mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας του από την επιχείρηση. Αν δεν γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας του χρήστη από την επιχείρηση μας καμία υποχρέωση δεν έχει ο χρήστης να προχωρήσει στην πληρωμή.