ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Η πληρωμή των αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας, μπορεί να γίνει με τούς παρακάτω τρόπους:

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Suzanne’s Crochet» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών των χρηστών μέσω των καρτών τους. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, ο χρήστης θα μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών όπου και θα καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν συλλέγει ούτε διατηρεί τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών των χρηστών. Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα του χρήστη / πελάτη, τότε έχουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία.

Με αντικαταβολή (επιπλέον κόστος 2 €) κατά την παραλαβή της παραγγελίας.

Κατάθεση στην τράπεζα ALPHA BANK στο παρακάτω IBAN
ΙΒΑΝ: GR5101401490149002002018637
Παρακαλούμε κρατήστε το αναγνωριστικό (ID) της κατάθεσης και τον αριθμό της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα για να διευκολυνθεί η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σημαντική σημείωση σχετικά με τις πληρωμές με κάρτα:

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με  πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης – χρήστης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία, οποιαδήποτε στιγμή, πριν αυτή βέβαια σταλθεί. Αν η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με όμοιο τρόπο.

Εάν το επιλέξει, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να διατηρήσει την πίστωση στο «Suzanne’s Crochet» για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα (χωρίς να του επιστραφεί το σχετικό ποσό) για διάστημα 2 μηνών.