Πολιτική Επιστροφών

Ο κάθε χρήστης – πελάτης σύμφωνα με το νόμο έχει το δικαίωμα, όταν αγοράζει ένα προϊόν για δική του χρήση να το επιστρέψει , φυσικά στην αρχική του κατάσταση, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα, που το παρέλαβε.

Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν για τους δικούς του λόγους και χωρίς οικονομική επιβάρυνση με εξαίρεση την επιβάρυνσή του για τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος αν επιλέξει δικό του τρόπο μεταφοράς και αν έχει μειωθεί η αξία του προϊόντος λόγω κακής μεταχείρισης.

Μπορείτε να ενημερώσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την απόφασή σας να επιστρέψετε ένα προϊόν, που έχετε αγοράσει με τους παρακάτω τρόπους.

•(α) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@suzannescrochet.gr ή

•(β) τηλεφωνικώς στον αριθμό τηλεφώνου 6907825878 Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει με αποστολή μόνο μέσω της ΕΛΤΑ Courier.

Σε περίπτωση επιλογής άλλης μεταφορικής εταιρείας τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Μέχρι να επιστραφεί το προϊόν στη επιχείρησή μας για οποιαδήποτε βλάβη, απώλεια ή καταστροφή του, ευθύνεται ο πελάτης.

Η επιχείρηση οφείλει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών, από την ημερομηνία που ενημερώθηκε από τον πελάτη για την επιστροφή του προϊόντος, να του επιστρέψει το σύνολο του τιμήματος αγοράς του προϊόντος, αφού πρώτα ο πελάτης στείλει απόδειξη ότι παρέδωσε τα προϊόντα για επιστροφή.

Η επιχείρησή μας έχει το δικαίωμα να μην επιστρέψει το τίμημα του προϊόντος στο σύνολό του αν η αξία του προϊόντος έχει μειωθεί λόγω χρήσης του από τον πελάτη. Επίσης για τις παρακάτω περιπτώσεις ο πελάτης δεν μπορεί να επιστρέψει, χωρίς επιβάρυνση, το προϊόν, που αγόρασε:

•Όταν τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον συγκεκριμένο πελάτη (custom made προϊόντα).

•Όταν τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί, δηλαδή η χρήση τους είναι πέρα της απλής εξέτασης τους για τα χαρακτηριστικά τους και την λειτουργία τους, και έχουν αποκτήσει την όψη του μεταχειρισμένου.