Κάθε έργο έχει και τον δημιουργό του. Πολλές φορές η δημιουργία ξεκινάει από τη κάλυψη μία δικής μας ανάγκης.

Κάπως έτσι ξεδιπλώθηκε η άκρη του νήματος, που θα οδηγούσε σήμερα, στην παρουσίαση των έργων μας με μοναδική, κομψή και καλοσχεδιασμένη αισθητική. Έτσι γεννήθηκε το brand χειροποίητων δημιουργιών, Suzanne’s Crochet, σχεδιάζοντας προϊόντα για πρωτότυπα και σύγχρονα look.

Με αυτή την αισθητική σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε κοσμήματα, τσάντες και αξεσουάρ, που πολλές φορές είναι εκείνη η απαραίτητη πινελιά που λείπει από την εμφάνισή μας. Σκοπεύουμε όχι μόνο να την κάνουμε καλύτερη, αλλά και να φανερώσουμε πολλά στοιχεία της προσωπικότητας μας.

«Δεν είναι δυνατό να ξοδέψεις όλη σου τη δημιουργικότητα. Όσο περισσότερη χρησιμοποιείς, τόσο περισσότερη έχεις.»  M. A.

Με αυτό το τρόπο ο καθένας από εμάς συλλέγει στη ζωή του, μέσα από τα έργα των δημιουργών της αρεσκείας του, καθετί, που θα συμβάλλει στην ψυχική και πνευματική, στην εσωτερική και εξωτερική ομορφιά του.

Μετά από χρόνια στο χώρο της δημιουργίας, θα συνεχίσουμε όσο αυτό πηγάζει από μέσα μας και βρίσκει ανταπόκριση στο κοινό μας, όλους εσάς!